Laakirchen-Papier Instandhaltung Kremsmüller

Laakirchen Papier: 17 let vzdrževanja s strani družbe Kremsmüller

Kakovostno delo in prilagodljivost sta temelja dolgoročnega sodelovanja med družbama Laakirchen Papier in Kremsmüller

Družba Kremsmüller od leta 2005 redno sodeluje pri predelavah in vzdrževanju za Laakirchen Papier.

Dvočlanska ekipa iz družbe Kremsmüller, ki je stalno na lokaciji, namešča na področju EMSR in elektrotehnike nove razdelilnike, napeljuje kable za nove motorje in izvaja druga vzdrževalna dela.

Na področju gradnje cevi ima ožja ekipa družbe Kremsmüller lastno oporno točko, ki se uporablja za nove projekte in tudi za popravila.

Družba Kremsmüller pa je poleg tega sodelovala tudi pri večjih predelavah, na primer pri predelavi papirnega stroja PM10 s papirja SC na karton. Pri takšnih mirovanjih se seveda močno poveča število zaposlenih, da bi zagotovili čim krajše čase mirovanja.

V intervjuju je Bernhard Rehschützer iz družbe Laakirchen Papier AG izkazal veliko zadovoljstvo s storitvijo družbe Kremsmüller. Sistemi na lokaciji imajo zelo visoko razpoložljivost, zato igra kakovost električne montaže pomembno vlogo. Naše stranke so pohvalile tudi zavzetost in prilagodljivost zaposlenih. Več o tem si lahko ogledate v spodnjem videu.

Družba Kremsmüller že vrsto let zagotavlja za Laakirchen Papier storitev, ki je »pripravljena za tisk«, kar naš naročnik zelo ceni.

Več o naših storitvah na področju vzdrževanja, servisiranja in poprodajnih storitev si lahko preberete tukaj: